Hvordan finne PUK-koden til mobilen

Hvis du klarer å skrive feil PIN-kode på mobilen din tre ganger havner du i den uheldige situasjonen hvor du trenger en PUK-kode for å åpne telefonen igjen.

I gamle dager var denne 8 siffer lange PUK-koden notorisk problematisk, da den eneste gangen man så koden var første gangen man fikk mobilen. Deretter bruker man ikke denne koden før man plutselig trenger den for å åpne telefonen igjen.

I dag er det heldigvis enklere prosesser for å finne PUK-koden sin, og man trenger ikke lenger å lete etter velkomstbrevet fra mobiloperatøren sin for å finne koden.

For å finne PUK-koden sin trenger man bare å logge inn på nettsidene til mobiloperatøren sin. Alle de store mobiloperatørene har funksjoner som lar deg finne PUK-koden til SIM-kortet ditt ved å logge inn på nettsidene deres.

Derfor er det ikke lenger spesielt stress å miste PUK-koden sin, og så lenge du har laget en brukerkonto hos mobiloperatøren din logger du inn med e-post og passord, så velger du PUK-kode fra menyen.

iPhone

Her kan du logge inn på «Min side» hos de ulike mobiloperatørene

Nedenfor er linker for å logge inn på «Mine sider» hos de ulike mobiloperatørene:

Bare klikk på linken der, så kan du logge inn på din personlige side for å finne PUK-koden din. Om du ikke får logget inn for å finne PUK-kode kan du ta kontakt med kundeservice for å få dem til å hjelpe deg med å skaffe PUK-koden din.

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan finne PUK-koden til mobilen”

    • Hei.

      Nå skjønner jeg ikke helt. Hva er problemet? For å finne PUK-koden må du følge oppskriften i artikkelen over.

      Svar

Legg igjen en kommentar