Hva er åpningstidene for Primark i London?

Primark er en storfavoritt blant nordmenn som reiser til London for å shoppe, for her finnes det billige klær i alle størrelser. Her er det betydelig billigere enn selv på billigkjeder som H&M, så det er ikke rart at mange nordmenn legger turen innom Primark for å fylle kofferten til hjemreisen.

Det er mange store Primark-butikker i London, og to av disse ligger sentralt til i Oxford Street. Den ene ligger ved Tottenham Court Road, mens den andre ligger like i nærheten av Marble Arch. Ellers ligger det rundt tretti (!) stykker rundt om i de ulike bydelene i byen. Disse 30 andre Primark-butikkene er selvsagt ikke like store som de to på Oxford Street, men de har et greit utvalg likevel.

Men når er egentlig Primark åpent? Nedenfor er de offisielle åpningstidene til Primark i London.

Les mer: Shopping på Primark i London – billigere blir det ikke!

Hver dag fra mandag til lørdag er Primark i London åpent fra 08:00 til 22:00. Hit kan man altså reise mer eller mindre når som helst på dagen og fortsatt komme til åpne butikker.

søndager er Primark i London åpent fra 12:00 til 18:00. Her er det altså betydelig reduserte åpningstider, men det er jo mulig å legge inn en liten shoppingøkt selv på søndagen.

I likhet med resten av butikkene og attraksjonene i London er det mer eller mindre kun første juledag (25. desember) som er en helligdag som er viktig nok til at butikkene holder stengt.

Les også: Slik er prisnivået i London.

Merk at disse åpningstidene gjelder for de store Primark-butikkene i Oxford Street, og at alle de mindre butikkene i Londons utkantområder mye mulig har reduserte åpningstider sammenlignet med disse to.

Les også:

Legg igjen en kommentar