Hvilken badebalje for voksne er best

Badebaljer er genialt for alle som ikke har eget badekar i hjemme sitt. Et godt badekar for voksne får plass på ethvert bad selv om det i utgangspunktet ikke virker sånn, da det finnes sammenleggbare modeller som tar veldig liten plass når de ikke er i bruk.

Med en badebalje for voksne kan man gjøre om et hvilket som helst bad til et bad med badekar, og selv om du trodde du måtte leve resten av tiden der med kun dusj er det faktisk mulig å få tatt lange bad med et glass rødvin i den ene hånden, og en god bok i den andre.

Badebaljene fungerer enkelt nok ved at man bruker dusjen for å fylle dem opp med varme vann, og en medfølgende slange for å tømme dem ut i dusjsluket når man er ferdig. Det er nok mest hensiktsmessig å ha den stående på badet, men om man ønsker kan man jo også ha den i stua eller hvor man måtte ønske, alt ettersom hvor lange slanger du har til dusjuttaket ditt (med mindre du vil bære bøtter da!).

Når man ligger i badebaljen har man hodet hvilende på den ene enden, mens resten av kroppen ligger under vann. Faktisk skal også knærne få plass under vann i en god badebalje for voksne.

En artig ting med badebaljene er at selv store mennesker får plass i dem; voksne menn på 1,90 kan snike seg opp i dem, selv om det er relativt trangt med beinplass. For litt mindre personer er det derimot god plass i slike badebaljer for voksne.

Det er stort sett veldig lite søl med badebaljene, og det går faktisk helt fint å både fylle opp og tømme badebaljen uten å få så mye som en vannflekk på gulvet.

En sammenleggbar badebalje er best for deg med lite plass

Dersom du har lite plass i huset eller leiligheten din, er den sammenleggbare badebaljen for voksne perfekt. Denne kan kjøpes ved å klikke her, og sist vi sjekka var prisen på rundt to tusenlapper, så det er mye moro for pengene.

Bilde av badebalje for voksne som holder på å legges sammen.

Det kjekke med den sammenleggbare badebalja er jo at den kan flatpakkes, og dermed tar veldig lite plass innerst i et skap eller noe sånt. Den kan smettes inn omtrent hvor som helst, så alle kan få plass til den, uansett hvor trangt det er på badet.

Den klassiske badebaljen for voksne slår ikke feil

Om du uansett har plass til overs, kan den klassiske badebaljen for voksne være like god. Den er akkurat like stor, men kan altså ikke flatpakkes etter bruk. Det er derimot fullt mulig å la den stå i dusjen eller lignende når den ikke er i bruk. Denne badebaljen for voksne kan kjøpes ved å klikke her, og har en lavere prislapp (ca 1 400 kroner da vi kjøpte den). Den kommer også i mange flere farger enn den sammenleggbare versjonen.

Denne badebalja for voksne er helt topp, men den er ikke like god som den sammenleggbare dersom du har tenkt å flytte mye rundt på den. Den er åpenbart nokså stor, så det er krunglete å drive å skulle flytte den hele tiden.

Ellers er den av god kvalitet, og kommer levert med rør som lar deg tappe vannet fra badebalje rett ned i sluket ditt når du er ferdig med badet.

Får voksne menn plass i badebaljer for voksne?

Det er mange som lurer på om det er plass til voksne menn eller litt store kvinner i disse badebaljene for voksne, og svaret er ja. Det er absolutt plass, selv for deg som er over 1,90. Det kan være litt trangt for bena, og knærne kommer kanskje til å stikke litt opp av vannet, men ellers er det helt fint for selv store personer.

Denne artikkelen inneholder annonselenker for Coolstuff.

Les også:

En kommentar om “Hvilken badebalje for voksne er best”

Legg igjen en kommentar