Hvor lang leveringstid er det på Zoopermarked? Forklart

Zoopermarked er en kjekk nettbutikk hvis du vil kjøpe billigere mat og utstyr til kjæledyrene dine, og har både gode priser og et stort utvalg. Men så kommer jo spørsmålet, hvor lange leveringstid er det egentlig på forsendelser fra Zoopermarked? Vi har bestilt derfra flere ganger (som privatpersoner), og har svaret!

Zoopermarked sender alle varene sine fra lager i Danmark, så leveringstiden er typisk litt lenger enn om du kjøper fra en nettbutikk som har varelager i Norge. Vår erfaring er at det gjerne tar rundt en ukes tid fra man legger inn ordren til varen er fremme i postkassa eller på postkontoret/Post-i-butikk.

Det tar derfor litt tid å få pakker fra Zoopermarked, så vi anbefaler ikke å bestille ting som haster fra nettbutikker som har lager i utlandet. Om du derimot planlegger god tid i forveien er det en super måte å skaffe litt billigere dyremat og dyreutstyr på, så sant du klarer å vente litt på at det dukker opp.

Hundefôr trenger man jevnlig når man eier hund!

På Zoopermarked har de det meste man trenger uansett om det er snakk om vanlig kattefôr, veterinærfôr til hund, filter til akvariet, varmestein til reptiler eller hva som helst annet. Utvalget er jevnt over bedre enn de fleste dyrebutikker, så det er verdt å ta en titt der om du ikke finner det du trenger hos den lokale forretningen.

Les også:

Legg igjen en kommentar