Hvordan er det å reise alene til Maldivene? Forklart!

Maldivene er en vakker øynasjon som består av godt over 1 000 ulike øyer i ulike størrelser. Disse øyene er delt inn i såkalte lokaløyer hvor det bor helt vanlige folk, og turistøyer som er spesialrettet mot turister og reisende.

På turistøyene er det ofte ett enkelt resort som kontrollerer hele øya, og her er det blant annet unntak fra flere av landets lokale lover slik at det er en godt ferieparadis for turister som kommer dit. Det er blant annet unntak fra regelen om at alkohol er forbudt på Maldivene, så en ferie på disse turistøyene er omtrent som en ferie andre steder, bare at strendene er vakrer, bungalowene er flottere, og maten er bedre!

De fleste forbinder Maldivene med parøyer, og landet er naturligvis svært populært blant par, og kanskje spesielt for bryllupsreiser.

Men så er jo spørsmålet; er det mulig å reise alene til Maldivene? Det er åpenbart mulig, men hvorvidt det er en fin opplevelse spørs litt. Vi skal se nærmere på hvordan det er å reise alene til Maldivene!

Hvordan er det å reise alene til Maldivene?

Til tross for at alle tror at Maldivene kun passer for par, er det helt fint å reise dit alene! Det er mye man kan gjøre når man reiser alene til Maldivene, for det er et land som har en unik og rik kultur, mange spennende ting å se, og ikke minst utrolig mange øyer man kan reise til for å oppleve noe nytt.

Dersom man reiser dit alene bør man ta seg tid til å utforske de lokale øyene, for der er det mange hyggelige folk som gjerne slår av en prat med turistene som tar turen innom.

Les også: Hvordan er det å dra på cruise alene?

På selve resortøyene er det naturligvis litt mangel på folk som reiser alene, for de fleste der er det sammen med en partner. Det kan derfor føles litt tomt å fly rundt der alene ettersom det er vanskelig å komme i prat med andre.

Å sitte to uker på én enkelt øy på Maldivene kan sikkert bli slitsomt for de fleste, men om man er flink til å dra på turer og utforske ulike deler av nasjonen er det mer enn nok til å underholde de som reiser dit alene. Så det er litt hva man gjør det til.

En siste ting man kan merke seg med å reise alene til Maldviene er at rommene på de fleste ferieøyene stort sett er ment for par. Det er veldig sjeldent å finne enkeltrom der, så man må nesten regne med å betale dobbelt opp for et dobbeltrom selv om man reiser alene.

Maldivene er allerede et dyrt land å reise til, og det er ennå dyrere per person om man reiser alene sammenlignet med når man reiser som et par, så det er jo noe å ta med i betraktningen.

Les også: Hva slags prisnivå er det på Maldivene?

VI konkluderer med at det er helt greit å reise til Maldivene alene så lenge du er klar over at det kan bli litt asosialt, og at du selv må være flink til å oppsøke utflukter og attraksjoner. Det er veldig mange steder rundt om i verden som egner seg bedre for deg som reiser alene, men det går likevel helt fint å dra alene til Maldivene.

Les også:

Legg igjen en kommentar