Hvordan få den billigste strømavtalen

Det er overraskende mange ulike leverandører av strøm, og uansett hvilken strømleverandør man velger får man jo faktisk akkurat like god strøm i støpselet sitt. Dette betyr at den største forskjellen mellom strømleverandører faktisk ligger i prisen og kundebehandling, og for de fleste er det jo derfor fornuftig å lete etter den billigste strømavtalen.

Et av problemene med å finne den billigste strømavtalen er at det virkelig er en jungel av tilbud der ute. Det finnes flere titalls selskaper som leverer strøm i samme område, og det kan være skikkelig komplisert å sammenligne den med hverandre.

Det er mange som har styra med dette, og det har heldigvis kommet noen smarte løsninger som gjør jobben utrolig mye enklere for deg som forbruker! Nå finnes det nemlig nettsider som lar deg skrive inn postnummeret ditt for å få opp tilbud av alle som leverer strøm i det området. Når du gjør dette får du da en stor liste over aktører som tilbyr deg strømavtaler, og da er det jo superenkelt å se hvilke av dem som er billigst.

En av disse nettsidene som lar deg gjøre dette er TjenesteTorget. Der skriver du inn postnummeret og kontaktinformasjon, så får du opp alle tilbudene som er aktuelle. Da er det bare å velge den leverandøren som gir deg det beste tilbudet, og bli kunde hos dem.

Det er for øvrig veldig enkelt å bytte strømleverandør når du finner et godt tilbud. Det er bare å fylle ut informasjonen din, så er det meste i boks. Den nye leverandøren tar av seg jobben med å kontakte din gamle strømleverandør for å si opp avtalen (man kan jo tross alt kun ha avtale med én strømleverandør per sikringsboks). Du trenger derfor å gjøre fint lite arbeid selv foruten å fylle ut kontaktinformasjon på nettsidene til TjenesteTorget.

Les også: Hvordan få billigere nettleie.

Ladere i et strømstøpsel og stikkontant

Ikke vær redd for å bytte strømleverandør ofte

Mange liker å bytte strømleverandør ganske ofte. Faktisk er det en del av dem som gir knallgode tilbud i en viss tid før de setter deg over på en vanlig avtale, og da er det ofte penger å spare på å bytte strømleverandør igjen.

Heldigvis er det ingen bindingstid når man har vanlige strømavtaler, så det er egentlig fritt frem for å bytte så ofte man bare måtte ønske. Da er det bare å gå inn på nettsiden igjen for å se om det er noen nye tilbud som er bedre enn de gamle, og som oftest kan det være et godt tilbud man kan slå til på for å spare litt penger igjen.

Hvor ofte man bør inn og sjekke for å bytte strøm får man bestemme selv. Noen gjør det én gang i året mens andre tar det hver tredje måned. Her er det helt opp til hvor mye arbeid du gidder å legge i å spare litt penger.

Denne artikkelen inneholder reklamelenker for TjenesteTorget.

Les også:

Legg igjen en kommentar