Hvordan få skjult nummer på iPhone

I visse situasjoner kan det være fornuftig å sette på skjult nummer når man skal ringe noen. Da kan man ringe dem uten at mottakeren får opp telefonnummeret ditt, men vil isteden få «Skjult nummer» eller «Ukjent nummer» opp på displayet når du ringer dem.

Det er veldig enkelt å få skjult nummer på iPhone, og denne funksjonaliteten kommer med telefoninstillingene, så du trenger ikke engang å laste ned en egen app for å gjøre det.

For å skjule nummeret ditt må du først gå til «Innstillinger». Deretter velger du «Telefon» fra menyen, og blar litt nedover på siden til du finner en fane som heter «Nummervisning». Klikk på denne, så vil du få valget om å slå av eller på nummervisning.

Når du slår av nummervisning får du skjult nummer hos mottakeren, men om du slår det på igjen vil de kunne se hvem som ringer. Det betyr at når du skal ha tilbake visning av nummeret ditt må du tilbake til det samme stedet for å slå på nummervisning igjen.

Les også: Hvordan få skjult nummer på Android.

Husk at nummeret ditt kun blir skjult for mottakeren, og at Politiet og andre myndigheter fortsatt har mulighet til å spore opp hjem som foretok det skjulte anropet. Så ikke bruk denne funksjonen til å gjøre noe plagsomt eller ulovlig!

Les også:

Legg igjen en kommentar