Hvordan få studentrabatt på Spotify

Det er mange steder man kan få rabatt dersom man er registrert som en aktiv student, og faktisk er Spotify en av tingene studentene kan få rabatt på. Som student kan man få halv pris på Spotify Premium slik at man bare betaler 54 kroner i måneden for Premium-utgaven av tjenesten.

Det er faktisk ganske få som er klar over at studenter faktisk får halv pris, men alle som er registrerte studenter kan få det.

For å få studentrabatt på Spotify må du logge inn på Spotify sine nettsider. Velg «Available plans» og klikk på «Spotify for students». Følg instruksjonene der, så bruker du SheerID-systemet for å bekrefte at du er student. Det er veldig enkelt, og du trenger ikke å gjøre mer enn å ta bilde av studentbeviset eller screenshot fra Studentweb.

Når det er bekreftet at du er student kan du slippe unna med å betale halve summen for Spotify Premium. Man blir verifisert for 12 måneder av gangen, og kan søke om studentrabatt opptil 4 ganger.

Selve verifiseringen av deg som student er stort sett problemfri, og så lenge man laster opp et gyldig bilde blir man som regel godkjent innen kort tid. Det kan hende de spør om ekstra informasjon for å bekrefte at du faktisk er en student der, så du må være klar til å bekrefte det via en studente-post også, selv om dette ikke gjelder alle.

Til sammen får man 4 år med studentrabatt på Spotify hvis man studerer såpass lenge, og til sammen sparer du faktisk over 2 100 kroner i løpet av denne tiden!

Premium-utgaven man får som student er kliss lik den vanlige Premium-utgaven, så det er virkelig ingenting å tape på å velge å benytte seg av rabatten.

Les også: De beste appene for å høre på podcaster.

Hvem kan få studentrabatt på Spotify?

For å få studentrabatt på Spotify må man både være registrert som student ved en høyskole eller universitet, og ha betalt studentavgift. Så i praksis er det kun ekte studenter som kan få rabatten, for du må være oppmeldt til fag for å få betalt studentavgiften.

Les også:

Legg igjen en kommentar