Hvordan fjerne reklame på nettsider

Det er visse nettsider på internett hvor man drukner i reklame til det punktet hvor det er nesten umulig å se det du faktisk er ute etter. Det kan være både sterke farger, bevegelser og lyd på visse reklamer, og for mange blir det rett og slett altfor mye. Men visste du at det faktisk er mulig å fjerne all reklame fra så godt som alle nettsider?

Det er flere måter å fjerne reklame fra nettsider på, men de fleste løsningene baserer seg på tillegg eller utvidelser til nettleseren som rett og slett blokkerer disse reklamene fra å vises til deg som besøker nettsiden. Den mest brukte løsningen er en utvidelse som heter AdBlock Plus.

Når man installerer og aktiverer denne vil den komme med et filter som blokkerer reklame på nettsider fra å laste. Dette gjør at nettsiden laster litt raskere, og det er mindre støy på nettsiden.

Det er klart mange fordeler med å blokkere reklame på Chrome, men man må samtidig huske på at de som driver nettsiden ikke lenger tjener noe penger etter at man har blokkert reklamen. Det er jo dumt når disse ikke får betalt, og da er veien kortere for at det publiseres mindre godt innhold gratis på internett.

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan fjerne reklame på nettsider”

  • Hei.

   For å fjerne reklame på nettsider må du følge oppskriften i artikkelen. Vi kan dessverre ikke slå det av for deg her i kommentarfeltet.

   Mvh Nick fra Forklarmeg.com.

   Svar

Legg igjen en kommentar