Hvordan kjøpe billetter til landslandskamper i fotball

Norges landslag i fotball er bedre enn på lenge, og det har blitt svært ettertraktet med billetter til landslagkamper på Ullevaal Stadion når laget spiller hjemmekamper. Dette er en av de beste mulighetene for å få sett Haaland i action, men hvordan får man egentlig kjøpt billetter til landslagskampene?

For å kjøpe billetter til landslagskamper i fotball må man gå til denne siden hos NFF. Der ligger det en løpende liste over alle de kommende landslagskampene, og så fort de vet hvor mange billetter de kan selge legges de ut for salg der. Så vi anbefaler å sjekke den siden ganske jevnlig for å sikre seg billetter. Her legges det også ut informasjon om bortebilletter.

På grunn av pandemien er det nå kortere frist på å kjøpe billetter. Før kunne man booke billetter til kamper langt frem i tid, men dette har endret seg siden NFF aldri helt vet hvor mange billetter de kan selge for noen få dager før kampen spilles. Derfor slippes billettene nå ganske tett på kampen, så følg med i perioden 2 til 1 uke før kampstart.

Fra sidene hos NFF sendes man til å kjøpe billetten via Ticketmaster som styrer selve billettsalget. Det vil per dags dato ikke selges billetter hos noen andre aktører enn Ticketmaster, så hvis du får tilbud om å kjøpe billetter fra et annet sted anbefaler vi å vise aktsomhet i forhold til hvorvidt det er et ekte salg eller ikke.

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan kjøpe billetter til landslandskamper i fotball”

 1. JEG VIL SVÆRT GJERNE KJØPE BILLETTER TIL NORGE MOT NEW ZEALAND I ETTERMIDDAG. KAN DERE HOLDE IGJEN BILLETTER TIL MEG OG EN LEDSAGER I DAG. VENNLIG HILSEN PER CHRISTENSEN GRANDE

  Svar
  • Hei.

   For å kjøpe billetter til kamper må du følge instruksene i artikkelen ovenfor. Det er ikke mulig å bestille her i kommentarfeltet.

   Svar

Legg igjen en kommentar