Hvordan slette alle e-poster på Outlook

Det er veldig mange av oss som bruker Outlook for å håndtere e-postene våre, enten vi bruker en jobbe-post med Outlook-systemet, eller bare har en egen @outlook-adresse.

Uansett systemet så har man som regel begrenset med lagringsplass på e-posten sin, og fra tid til annen er det lurt å rydde litt opp for å e-postene for å få plass til nye.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan man sletter alle e-postene fra Outlook. Da forsvinner både rubbel og bit, og innboksen din blir like tom som når du laget den for første gang.

Dersom du ønsker å ta vare på visse e-poster må du sortere vekk disse til egne mapper før du sletter alle andre, eller ta en backup av e-postene først.

Slik sletter du alle e-poster på Outlook web

Dersom du bruker en @outook-adresse eller bruker nettjenesten til Outlook følger du denne guiden. Dersom du heller bruker Outlook-klienten kan du hoppe til neste avsnitt. Men selv om du ikke bruker Outlook Web til vanlig kan du alltids logge inn med e-post og passordet ditt for å komme inn der.

For å slette alle e-postene dine på Outlook sin webversjon må du gjøre følgende:

  1. Logg inn på Outlook.
  2. Gå til innboksen din.
  3. Klikk på boksen ved siden av «Innboks». Dette markerer alle e-poster i innboksen din.
  4. Klikk på «Slett» eller «Delete» rett over der det står «Innboks».
  5. Høyreklikk på «Slettede elementer» / «Deleted items» i hovedmenyen.
  6. Velg «Slett alle».

Og da er alle e-poster slettet for alltid! Nedenfor har vi et bilde som viser hvor du skal klikke for å markere alle e-poster i hele innboksen din.

Slik sletter du alle e-poster på Outlook

Dersom du ønsker å bevare visse e-poster må du flytte disse vekk fra innboksen og over til en annen mappe. Siden du kun sletter e-poster som ligger i Innboks-mappen er alle andre e-poster trygge, så på denne måten kan du ta vare på noen få utvalgte e-poster.

Slik sletter du alle e-poster på Outlook-klienten

Om du har en e-post i jobbsammenheng er det stor sjanse for at du bruker en Outlook-klient, som da er et installert program på PC-en din. Også her er det ganske enkelt å slette e-postene sine.

For å slette alle e-postene dine via Outlook-klienten må du gjøre følgende:

  1. Åpne Outlook og logge inn på e-postkontoen din.
  2. Høyreklikk på mappen «Innboks» og velg «Slett alt».
  3. Høyreklikk på mappen «Slettede elementer» og velg «Tøm mappe».
  4. Klikk på «Ja» for å bekrefte at du virkelig vil slette alle e-poster permanent.

Og med dette er alle e-postene på kontoen din slettet for alltid.

Igjen, for å spare på visse e-poster flytter du de bare vekk fra mappen «Innboks» til en ny mappe før du sletter alle elementene i innboksen din, så vil disse bevares når du tømmer innboksen.

Det er med andre ord veldig enkelt å slette alle e-postene dine uansett om du gjør det via Outlook Web eller via den vanlige Outlook-klienten.

Les også:

Legg igjen en kommentar