Hvilke norske forum har fortsatt mange brukere?

Forum blir bare mindre og mindre brukt etter at Facebook-grupper tok over mye av funksjonen til forum på internett. Det er likevel mange av oss som ikke liker å bruke Facebook til alle verdens gjøremål, og heldigvis er det fortsatt noen norske forum hvor det fortsatt er litt aktivitet.

I denne artikkelen har vi samlet en oversikt over de første norske forumene hvor det fortsatt er aktivitet og brukere, og delt noen ord om hvor mye aktivitet man kan forvente der. Hvis man er litt fleksibel er det fullt mulig å finne gode diskusjoner på forum selv den dag i dag, men tiden hvor slike forum kunne ha mange tusen aktive tråder ser ut til å være over, i alle fall så lenge folk foretrekker å diskutere på Facebook.

Kvinneguiden

Kvinneguiden er trolig det mest aktive forumet i Norge per 2019, og her er det mange nye tråder og svar hver eneste dag. Faktisk er det mange tusen nye innlegg hver dag, så her er det fortsatt nesten like mye liv som i gamle dager.

Det er mulig å finne gode diskusjoner og interessante temaer på Kvinneguiden, men det er også mye ymse råd og tråder der. Det er derimot såpass mye folk som bruker forumet at det kan være en god plass for å få svar på spørsmål, hjelp eller råd til problemstillinger, eller for å ta en god, gammel diskusjon rundt et tema.

Diskusjon.no

Diskusjon.no var lenge det mest aktive forumet i Norge, men nå om dagen er det mye mindre trafikk, svar og tråder enn i sine glansdager. Det er likevel mye diskusjon der, spesielt innenfor data, teknologi og spill.

Dette forumet har for øvrig fått en skikkelig oppdatering i 2019, så det virker heller ikke så gammeldags som forum som stammer tilbake fra forums glansdager ofte gjør.

Les også: Slik lager du en brukerkonto på Reddit.

Freak

Freak, tidligere Freakforum er det fortsatt mye liv ennå, og her kan alt mellom himmel og jord diskuteres selv om forumet kanskje er mest kjent for rusforumet sitt. Det er likevel mange smarte brukere der inne, og det er høy kvalitet på debatter, spesielt de av politisk natur. Så om du er ute etter gode diskusjoner bør du uten tvil legge et besøk til Freak, og heller holde deg unna de trådene som fokuserer på ting du ikke interesserer deg for.

Foreldreforum

Foreldreforum av Klikk.no er nokså aktivt fortsatt, spesielt på Anonymforumet. Til tross for navnet kan man også diskutere helt andre ting enn bare barn og foreldrerollen der. Anonymiteten på forumet der kan både være positivt og negativt, helt etter hvordan du ser på det, men ikke ta alle meningen der så veldig høytidelig.

Webforumet

Webforumet er nokså inaktivt om dagen, men det er noen nye tråder i uka. Det er spesielt fokus mot drift av nettsider og firmaer på Webforumet, så det er en fin plass å oppsøke om du trenger råd eller veiledning angående en nettside, blogg, butikk eller lignende.

VGD

VGD er kort for VG Debatt, og har fortsatt en del aktive brukere der. Her inne diskuteres det for det meste politikk, men det er også andre temaer som diskuteres med jevne mellomrom. Her må man logge inn med en Schibsted-konto.

Les også:

En kommentar om “Hvilke norske forum har fortsatt mange brukere?”

Legg igjen en kommentar